• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Kino Fantasy: Magiczne Światy na Ekranie

Utrzymanie higieny w zakładzie gastronomicznym jest niezmiernie trudne z uwagi na różnorodność występujących pobrudzeń. Sanepid nakłada gigantyczne wymogi i sumiennie tego dopilnowuje. Sanepid kojarzy nam się z czymś złym, z postaciami nakładającymi wysokie kary za niedostosowanie się do rozporządzeń, regulaminu. Niemniej pełnią rolę doradców, starających się wspomóc zorganizować pracę w sposób bezpieczny i nie zagrażający zdrowiu kontrahentów. W głównej mierze, zdrowe i smaczne posiłki przyrządzane w kuchni zakładu zależy od jej czystości, i sposobu jej przechowywania. Co jesteśmy w stanie powiedzieć o czystości naczyń? Wybitnie ważnym urządzeniem wspierającym utrzymać schludność jest zmywarka. O tym także mówi witryna internetowa restauracje opinie klientów. Mycie odbywa się w komorze mycia z zastosowaniem płynu. Wedle uskutecznionych badań, naczynia umyte w zmywarce z odpowiednią chemią demonstrują 0 bakterii/cm3 (norma dopuszcza 100 bakterii/cm3), przy czym naczynia myte ręcznie niestety nie zawierają takich wyników. Nie zapominajmy także o środkach schludności, myjąco-antybakteryjnych, o myciu posadzek i ścian, albowiem to one są najogromniejszym magnesem na bakterie.

1. Odwiedź stronę

2. Wejdź

3. Przejrzyj

4. Przejrzyj

Sztuka Mandal: Relaksujące Malowanie Kręgów

Categories: Hobby

Comments are closed.